Kideve Elinkeinopalvelut

Jaa tämä sivu

 

Kideve Elinkeinopalvelut on Kittilän kunnan elinkeinotoimen liikelaitos. Kideve kehittää aluetta ja sen elinkeinoelämää toteuttamalla EU-rahoitteisia kehityshankkeita yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa. Toiminta-ajatuksena on vahvistaa alueen kilpailukykyä ja vetovoimaa.

Ajankohtaista

Tältä sivulta löydät tietoa muun muassa Kideven järjestämistä koulutuksista sekä ajankohtaisista tapahtumista. Katso tarjonta ja valitse koulutus tai tapahtuma mistä sinulle voisi olla hyötyä. Kideve Elinkeinopalvelut ovat mukana myös useissa muissa Kittilässä ja Levillä järjestettävissä tapahtumissa pitkin vuotta, joista löydät tietoa tarkemmin täältä.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Täältä löydät Kideve elinkeinopalveluiden yhteystiedot. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulle on herännyt kysymyksiä yrityksen perustamiseen tai kehittämiseen liittyen.

Lue lisää

Tiedotteet ja julkaisut

Tiedotteista löydät tarkempaa tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Täällä voit tutustua myös Kideven yhteistyökumppaneiden julkaisuihin.

Lue lisää

Hallinto

Kideven johtokunnassa on mukana henkilöitä, jotka edustavat liiketoiminnan ja elinkeinoelämän asiantuntemusta. Lisäksi Kideven johtokunnassa ovat kunnanhallituksen puheenjohtajisto, kunnanjohtaja sekä jäseniä kunnanvaltuustossa edustetuista poliittisista ryhmistä.

Lue lisää